Al meer dan twee decennia aan kwaliteit en innovatie:

Brabant Stone BV, 
uw partner in natuursteen en composiet

Al meer dan twee decennia staat Brabant Stone BV bekend als dé leverancier van hoogwaardige natuurstenen, keramische en composiet producten. Sinds onze oprichting in 1997 leveren we o.a. natuurstenen aanrechtbladen, binnen- en buitendorpels, vensterbanken en wandbekleding van ongeëvenaarde kwaliteit. Dit doen we als partner voor o.a. keukenleveranciers, interieurbouwers en aannemers.

Onze oorsprong ligt in natuurstenen oplossingen, maar in 2005 hebben we ons assortiment verder uitgebreid met het innovatieve materiaal composiet. Een revolutie in het productaanbod. De mogelijkheden die composiet biedt, openden nieuwe deuren voor ons bedrijf en stelden ons in staat om onze klanten een nog breder assortiment aan hoogwaardige producten aan te bieden. 

aanrechtbladen dorpels vensterbanken werkbladen wandbekleding
 

Van selectie tot afwerking: 
Efficiëntie en vakmanschap onder één dak! 

Bij Brabant Stone BV zijn we trots dat we alles onder één dak kunnen aanbieden en uitvoeren. Ons pand vormt niet alleen onze werkplaats, maar ook onze opslagruimte, waar we een breed assortiment aan natuursteen, keramiek en composietmaterialen op voorraad hebben. Hier kunnen klanten inspiratie opdoen en materialen selecteren voor hun projecten.

Geavanceerde machines

Onze geavanceerde faciliteiten omvatten niet alleen moderne machines zoals de CNC-freesmachine, 5-assige CNC-zaagmachine en computergestuurde kantbewerkingsmachine, maar ook gespecialiseerde ruimtes voor het lijmen en afwerken van de producten. Dit stelt ons in staat om elk aspect van het proces nauwlettend te controleren en de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit te handhaven.

Onze werkwijze

Efficiënt werken en ontzorgen

Door alles onder één dak aan te bieden, kunnen we efficiënt werken en een zorgeloze ervaring bieden aan onze klanten. Vanaf het moment van materiaalselectie tot de uiteindelijke levering van het eindproduct, zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd en dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat.

Benieuwd naar wat we voor uw opdracht of project kunnen betekenen? 
Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over alles wat we te bieden hebben. 

Contact opnemen

Brabant Stone zagerij voor natuursteen en composiet