Geïntegreerde precisie 
van selectie tot afwerking

Bij Brabant Stone hebben we een geïntegreerde werkwijze die ervoor zorgt dat we elk aspect van het gehele proces van begin tot eind nauwlettend begeleiden en controleren.

Onze werkwijze begint door samen met u als opdrachtgever, zorgvuldig de beste natuurstenen, keramische en/of composietmaterialen uit onze uitgebreide collectie te selecteren. We hebben een breed scala aan hardlopers direct beschikbaar uit ons magazijn, hierdoor kunnen we snel leveren. Voor materialen die niet direct op voorraad zijn, kunnen we spoedig en vakkundig inkopen bij één van onze betrouwbare leveranciers.

Na selectie worden de geselecteerde materialen naar onze eigen werkplaats gebracht, waar ons ervaren team van vakmensen met geavanceerde machines de materialen op maat zagen en bewerken. In onze werkplaats beschikken we over state-of-the-art apparatuur die alle facetten van het proces aankan, van het zagen en slijpen tot het polijsten, lijmen en afwerken van de producten. Dankzij deze in-house faciliteiten kunnen we de volledige controle behouden over de kwaliteit en nauwkeurigheid van elk detail van het aanrechtblad, werkblad, wandbekleding of andere producten uit ons aanbod.

Vakmanschap 
tot in de kleinste details

Onze vakmensen zorgen ervoor dat elk stuk materiaal met uiterste precisie wordt behandeld en voorbereid. Dit omvat het nauwkeurig lijmen en afwerken van de materialen, waarbij elk detail wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit.

Tot slot worden onze producten kant-en-klaar opgeleverd, klaar om te worden geïnstalleerd in uw project. Of het nu gaat om een keukenwerkblad of wandbekleding, bij Brabant Stone streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar zeker ook duurzaam en functioneel.