Specialist in Complete 
Maatwerk Projecten

Bij Brabant Stone zijn wij trots op onze expertise en vakmanschap in het realiseren van complete maatwerk projecten. Met jarenlange ervaring en een passie voor perfectie, zetten wij ons in om aan de hoogste eisen en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij werken nauw samen met keukenleveranciers en aannemers om projecten van A tot Z te begeleiden. Of het nu gaat om een prachtig aanrechtblad, functionele werkbladen of stijlvolle wandbekleding, Brabant Stone kan het verzorgen. 

werkbladen wandbekleding dorpels vensterbanken

Waarom Kiezen voor Brabant Stone?

 • Expertise en Ervaring

  Onze ervaren vakmensen beschikken over uitgebreide kennis van natuursteen en composietmaterialen. Wij begrijpen de unieke eigenschappen van elke materiaalsoort en weten precies hoe we deze het beste kunnen bewerken om aan alle specifieke wensen te voldoen.

 • Samenwerking met Keukenleveranciers en Aannemers

  Bij Brabant Stone geloven wij in de kracht van samenwerking. Door nauw samen te werken met gerenommeerde keukenleveranciers en aannemers, zorgen wij voor een naadloze integratie van onze producten in uw project. Deze samenwerkingsverbanden stellen ons in staat om efficiënt te werken en een eindresultaat te leveren dat perfect aansluit bij alle wensen.

 • Eigen Werkplaats met State-of-the-Art Apparatuur

  Wat ons onderscheidt, is onze eigen werkplaats, uitgerust met de nieuwste state-of-the-art apparatuur. Hier verzorgen wij het gehele proces, van de selectie van de beste materialen tot het zagen, afwerken en voorbereiden voor montage. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en precisie te garanderen bij elk maatwerk project.

 • Brede Toepassingsmogelijkheden

  Onze specialisatie gaat verder dan alleen aanrechtbladen. Wij bieden op maat gemaakte werkbladen en wandbekleding aan, waarmee wij een breed scala aan toepassingen en stijlen kunnen bedienen. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke look of een meer klassieke en tijdloze uitstraling, Brabant Stone heeft de oplossing die past.